Termična obdelava

Komorne peči
Pretočne peči
Jamske peči
Peči z vozom
Peči za aluminij
Kalilni bazeni

Od gradnje do končnega izdelka – z inovativnimi in naprednimi idejami rešujemo vse vaše težave s toplotno obdelavo. Naša največja prednost je ponudba unikatnih, naprednih in zanesljivih rešitev na področju termične obdelave, ki so popolnoma prilagojene potrebam in zahtevam naših kupcev, ne glede na tip peči, velikost, proces, temperaturo in ostale pogoje. Vsak ogrevalni sistem je lahko edinstven in unikaten.

Robotika in avtomatizacija proizvodnih prostorov

Avtomatizacija proizvodnje
Višja kakovost izdelkov
Povečanje zmogljivosti

Avtomatizacija proizvodnje - od ideje do zagona. Delujemo predvsem na področju industrijske avtomatizacije, ki obsega izdelavo specialnih in namenskih sistemov, strojev in naprav, ki so lahko del proizvodnega procesa ali predstavljajo samostojen proces. Avtomatske linije so izdelane popolnoma po meri kupca, izdelane z inovativnimi prijemi, elementi ter z najnovejšimi tehnologijami, ki prinašajo mnogotere prednosti kot so – izključitev človeške napake, višja produktivnost, višja dodana vrednost na zaposlenega itn.

Manipulatorji in ostale linijske rešitve

Nalaganje/razlaganje izdelkov
dvigovanje/spuščanje izdelkov
zlaganje izdelkov
prelaganje izdelkov
izločevanje izdelkov

Dvigovanje, manipulacija in transport različnih bremen predstavlja precejšnji izziv. Zatorej je ena naših dejavnosti tudi izvedba celovitih sistemov za varno in ergonomsko dvigovanje in transport različnih materialov. Naša ponudba tako zajema tudi različne namenske manipulatorje in druge rešitve za premikanje vložka.

Servisne storitve, predelave in podpora kupcu

Servisne storitve in popravila 24/7
Predelava in nadgradnja obstoječih sistemov
Analize, izobraževanja

Široke izkušnje naše strokovne ekipe iz področja termične obdelave in strojegradnje omogočajo inovativne in napredne predelave in nadgradnje obstoječih sistemov, popravil itd.

Zastopstvo in nadaljnja prodaja

uradni zastopnik

Ker se venomer pojavljajo nove inovativne tehnologije in izdelki na tujih trgih, pri čemer so lahko ti izdelki tudi kvalitetnejši ali cenejši kot domači, smo se odločili postati uradni zastopnik za različno industrijsko opremo. S tem resneje konkuriramo domačim proizvajalcem in pridobimo priložnost uspeti na domačem trgu s tujim izdelkom.

Projekti na ključ

Strojna projektiva
Elektro projektiva in programiranje

Z izkušeno in uspešno ekipo zaposlenih dostavljamo naše napredne rešitve in tehnologije po celem svetu s ponosom. Z našim znanjem razvijamo odlične projekte ter svojim strankam ponujamo svetovanje – vse od idejne zasnove do končne izdelave. To omogoča večjo optimizacijo vseh postopkov in izdelavo sklopov na ključ.